bőrbarát fürdőköppeny gyerekeknek

Mitől más egy poncsó, mint egy fürdőköpeny?

Vajon lehet fokozni a Filibabba bőrbarát fürdőköpenyeket? 

Biztos, ami biztos ők megpróbálják! A Filibabba ugyanis elkészítette a 100% biopamutból, izgalmas színekben kapható poncsókat, ami az egyik legpraktikusabb kiegészítője a strandon eltöltött önfeledt pillanatoknak!

Nem elég ugyanis, hogy az anyaga károsanyagmentes, természetes összetevőkből készült, prémium minőségének és különleges méretezésének hála igazi örök darabra tehetünk szert.

Mi alapján válasszunk fürdőköpenyt?

Észrevettétek, hogy mennyi minden átértékelődik, amikor kisbaba érkezik a családba? Egyértelmű, hogy elkezdjük megnézni a kicsik számára vásárolt élelmiszerek címkéjét, hogy biztosan minden összetevő egészséges tápanyag -e számára. 

Vajon ugyanilyen tudatosak vagyunk, amikor ruhadarabot választunk nekik? 

Nem is sejtjük, hogy a fast fashion termékek előállítása során mennyi vegyi anyag jut az összetevőkbe, amik aztán a babák érzékeny bőrével érintkezve irritációt, vagy hosszútávon allergiát okozhatnak. 

Épp ezért ruhatermék vásárlása esetén is érdemes legalább olyan körültekintően eljárni, mint amikor babaételeket válogatunk.

A másik fontos szempont, amikor gyerek van a háznál, az bizony a praktikum. 

A Filibabba poncsók egy átlagos fürdőköpenyen túl még praktikusabb kiegészítői az egész napos strandolásnak, ugyanis gyors nedvszívó-képességének és a még gyorsabb száradásnak köszönhetően a vizes lurkók minden szárazföldön töltött pillanatban zavartalanul élvezhetik a játékot benne.

Ráadásul különleges szabása és méretezése miatt 0-tól egészen 5 éves korig tudják hordani a kicsik, a prémium alapanyagnak köszönhetően pedig akár a családba érkező gyerekek továbbadhatják egymásnak.

 

Hol találhatóak ezek a termékek?

Szerencsére egyre többen odafigyelünk rá, hogy ne csak a hűtőnket, hanem ruhásszekrényünket is olyan termékekkel pakoljuk meg, amik eredete lekövethető, alapanyagai organikusak, elkészítési folyamata fair trade, fenntartható. 

A Planetino küldetése, hogy egy helyen gyűjtse össze ezeket a termékeket, így könnyen és egyszerűen hozzáférhetővé tegye a tudatos szülők számára!