Masszív EUR raklap

Áruszállítás, árutárolás. Lehetetlen lenne eredményesen és hatékonyan megoldani raklapok nélkül ezeket a funkciókat. Egészen addig nem is gondolná az ember, milyen jelentőségük is van ezeknek az eszközöknek. Nem vitás, a raklapok csoportjában az EUR raklap bír a legnagyobb tekintéllyel.

EUR raklapEUR raklap tulajdonságai

Egységes jellemzőinek köszönhetően az EUR raklapok kivétel nélkül 25 kg tömeget nyomnak, masszív fából (mely lehet akár fenyő, vagy nyárfa) készülnek, méretük pedig 800x1200mm. Terhelhetőségük kivételesen nagy, akár az 1500 kg-ot is elérheti. A raklapok piacán egyedülálló az EUR raklap strapabírósága, melyet az egyutas raklap megközelíteni talán képes, de meghaladni nem. Ezért is alkalmazzák az EUR raklapot előszeretettel a kereskedelemben, szállítmányozásban, a logisztika területén egyaránt. A szabvány EUR raklapok két típusban kaphatóak, állapotuk függvényében. A világos raklapok új vagy alig használt kivitelben, míg a sötét raklapok használtan vagy újrahasznosítva kaphatók. Az EUR raklap értékállósága egyaránt lekörözhetetlen, a felsorolt jellemzők alapján érthető, miért is többször használatos eszköz az EUR raklap.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az EUR raklap, netán beszámítaná felesleges raklapját, látogasson el a P&P Budafok weboldalára!