Kölcsön, rugalmasan

Sokan keresik a gyorskölcsön lehetőségét jövedelemigazolás nélkül, azonnal. A személyi kölcsön fedezet nélkül is elérhető.

A személyi kölcsön igénylése

Természetesen azért szükség van jövedelemre ahhoz, hogy személyi kölcsönt lehessen kapni, ám a feltételek teljesíthetőek. Ugyanakkor a személyi kölcsön már három hónapos munkaviszonnyal megkapható. Egész pontosan arra van szükség, hogy valamelyik magyarországi banknál legyen bankszámlája, amelyre legalább ennyi ideje munkabér- vagy nyugdíjjóváírás érkezik. A személyi kölcsönhöz nem szükséges külön munkáltatói igazolást bemutatni. A külföldi munkavállalásból származó jövedelmet azonban nem lehet elfogadni, és táppénzen sem lehet lenni.

Gyorskölcsön

A hitelt a mindennapi fogalmaink szerint gyorskölcsönnek is nevezhetjük, mert rövid idő alatt folyósítják. A személyi kölcsön fedezet nélkül igényelhető. Adóstársat is csak akkor kell bevonni, ha a jövedelem önmagában nem jelent elégséges biztosítékot. Legfeljebb 10 millió forintot lehet igényelni, és maximum 96 hónapra. Tájékozódásként hasznos lehet megnézni a személyi kölcsön hitelkalkulátort. Az „online számológép” az alapvető adatok megadása után megmutatja, hogy pontosan mekkora törlesztőrészletet kell fizetni havonta.

Azért jó a személy kölcsön kalkulátor, mert az adatok változtatásával megtaláljuk a nekünk ideális konstrukciót.