Így válasszunk hitelt

szemelyi-hitel-valasztasA bankok az igényeknek megfelelően rengeteg hitelajánlattal bombáznak minket, ám nem árt rendet tenni a különböző hitelfajták között, hogy aztán a különböző hitelkalkulátorok segítségével tényleg a legjobbat válasszuk ki.

Felvehető kölcsön típusok

Léteznek fedezet nélküli hitelek, ezek közül a legismertebb a személyi kölcsön, a hitelkártya, a diákhitel vagy éppen a gyorshitel. A másik típusba azok tartoznak, amelyekhez fedezet szükséges, mint a lakáshitelek. Mindegyik típushoz ismerünk kalkulátorokat: megkönnyíti a hitelfelvételt, ha használjuk a szabad felhasználású hitel kalkulátort vagy az ingatlan hitel kalkulátort, mert így könnyebben átlátjuk, hogy pontosan milyen törlesztőrészletek is várnak ránk.

Miért jó a hitelválasztó?

A legtöbb bank és pénzintézet működtet a honlapján hitelkalkulátort, amely segíti a döntést a hitelfelvételkor. Viszont van egy honlap, amely ezen is túlmegy, és az egyes kalkulátorok jó tulajdonságait összegzi. A www.hitelvalaszto.hu honlapon fontos és meghatározó bankok hitelajánlatait találja meg az érdeklődő, a hitelkalkulátor pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre hasonlítsa össze több pénzintézet lehetőségeit is. A honlapon található hitelkalkulátor segítségével időt és energiát takarít meg, hiszen gyorsan láthatóvá válnak az ajánlatok közötti különbségek, nem kell órákat tölteni azok összehasonlításával.