Akciós betéti kamat az AXA Banknál!

Kamatoztatnlegjobb betéti kamati szeretné pénzét, ugyanakkor nem szeretné magát túl hosszú időre lekötni? Van akár már 100 ezer forintja, amit biztonságban akar tudni, hogy aztán kamattal növelt összeggel kapja vissza? Akciós betéti kamatok közül választhat az AXA Banknál, amely remek banki kamatokat kínál a lekötésére.

A legjobb betéti kamat?

A 12 hónapra Bankba helyezett pénzre kiemelkedő, 3,5 százalékos betéti kamatot biztosít, de elég akár két, három vagy hat hónapra lekötni a pénzét, akkor is versenyképes betéti kamat jár érte, sőt talán az egyik legjobb betéti kamat, amely a piacon elérhető. Ez pedig nem mellékes, hiszen mindenki, aki leköti a pénzét, szeretné megtalálni a legjobb kamatozású betétet, hogy a maximális hozamot érhesse el. Ráadásul az AXA Bank akciós betéti kamatai mellett háromféle kamatbónuszhoz juthat. A betéti kamatot a lekötési időszak végén írja jóvá a Bank: maga a betéti kamat a lekötött összeg nagyságától és a lekötés időtartamától függ. Minél nagyobb egyik vagy a másik, vagy mindkettő, annál jobb betéti kamatmérték érhető el. Az elhelyezett betét fix kamatozású, kockázatmentes, és forintban történik.

Az AXA Bank weboldalán minden részletet megtalál, ráadásul amennyiben kíváncsi rá, pontosan milyen hozam érhető el, az egyszerű használatú banki kamat kalkulátorral pontosan kiszámolhatja.